Informatiecentrum geopend

Marktkwartier West heeft aan de Jan van Galenstraat 4 een informatiecentrum geopend. Het is een volgende mijlpaal in de realisatie van dit nieuwe stukje Amsterdam. In het informatiecentrum kan iedereen op woensdagen van 15.00 tot 18.00 uur binnenlopen voor vragen over de plannen. Op dit moment is in het informatiecentrum nog geen informatie over het exacte koop- of huuraanbod. Geef je daarover op via https://www.marktkwartierwest.nl/

Behoud Het danspaar

Thomas Hermans, lid van het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel West, verrichtte de openingshandeling. Dat deed hij samen met André Vink, directeur VolkerWessels Vastgoed, en Sana Derksen, COO Ballast Nedam Development. Maar voordat hij het lintje knipte, nam Thomas Hermans eerst symbolisch het wandkunstwerk ‘Het Danspaar’ in ontvangst. Het wandkunstwerk, in 1956 gemaakt door Cephas Stauthamer, bevond zich in de muur van het vroegere Marcanti. Het zal een plaats krijgen in de wand van één van de nieuwe woongebouwen van Marktkwartier West. 

Op de foto v.l.n.r. André Vink (Directeur VolkerWessels Vastgoed), Thomas Hermans (Stadsdeelbestuurder Amsterdam West) en Sana Derksen (COO Ballast Nedam Development).

< Terug naar nieuwsoverzicht